Rafinisani etil alkohol – ETANOL 96%+

Etanol koncentracije 96% sadrži nešto viši udeo vode od apsolutnog etanola. Najčešće namenu nalazi u različitim industrijama, ali i za proizvodnju zimskih tečnosti za vetrobranska stakla ili za čiščenje provršina i opreme.

Hemijska formula: C2H5OH

Proizvodni postupak: Proizvodnja žitnog etanola

Godišnji kapacitet: 2.500.000 litara

Dostupna pakovanja: 1l (12 u paketu, 55 paketa na paleti), 1000l, auto cisterna

Rafinisani etil alkohol – ETANOL 99%+

Apsolutni etanol je etanol izuzetne čistoće i odlikuju ga izrazito nizak udeo vode i koncentracija etil alkohola od preko 99%. Ovakav alkohol nije namenjen za ličnu upotrebu i koristi se najčešće u laboratorijama ili u industriji, gde su neophodne hemikalije visoke čistoće.

Hemijska formula: C2H5OH

Proizvodni postupak: Proizvodnja žitnog etanola

Godišnji kapacitet: 2.500.000 litara

Pakovanje: Dostupna pakovanja su 1000l i auto cisterna

ETANOL 96% – dezinfekciono sredstvo

Etanol koncentracije 96% je rafinisani etanol i služi za dezinfekciju površina.

Dostupna pakovanja: 1l (12 u paketu, 55 paketa na paleti)

ETANOL 70% – dezinfekciono sredstvo

Etanol koncentracije 70% dobija se dodavanjem destilovanje vode u odgovarajućoj razmeri. Ovakav alkohol najčešće se koristi za dezinfekciju i bezbedna je i njegova upotreba na koži.

Dostupna pakovanja: 1l (12 u paketu, 55 paketa na paleti), 500ml (20 kom u paketu, 40 paketa na paleti), 100ml (48 kom u paketu 100 paketa na paleti), sa različitim zatvaračima od klasičnog čepa do više vrsta sprej zatvarača

ETA DEZ – dezinfekciono sredstvo

Dezinfekciono sredstvo sadrži alkohol u koncentraciji 80%, ali su u njega dodate i supstance poput glicerina i vodonik peroksida koje ovo sredstvo čine prijatnijim za upotrebu na koži. Za razliku od samog etanola koji kožu može dosta da isuši, ovo dezinfekciono sredstvo je uz dezinfekciju i neguje.

Dostupna pakovanja: 100ml (48 kom u paketu 100 paketa na paleti) sa sprejem i kapaljkom

ZIMSKA TEČNOST ZA VETROBRANE

Tečnost je prijatnog mirisa na bazi alkohola sa dodatkom nekoliko aditiva. Koristi se za pranje vetrobranskih stakala u zimskom periodu na svim vrstama vozila i ostalih staklenih površina. Ne oštećuje farbu kao ni metlice brisača na vozilima. Boja tečnosti je plava.

​Temperatura mržnjenja:  -25 ºC

Dostupna pakovanja: 2l i 5l

LETNJA TEČNOST ZA VETROBRANE

Tečnost je prijatnog mirisa na bazi alkohola sa dodatkom nekoliko aditiva. Koristi se za pranje vetrobranskih stakala u letnjem periodu na svim vrstama vozila i ostalih staklenih površina. Ne oštećuje farbu kao ni metlice brisača na vozilima. Boja tečnosti je plava.

​Temperatura mržnjenja:  -5 ºC

Dostupna pakovanja: 2l i 5l

GORIVI GEL

Gorivi alkoholni gel je veoma popularan proizvod zbog svoje visoke efikasnosti i ekonomičnosti. Idealan je za podgrevanje, održavanje temperature i roštilj.

Prednosti:

– Gorivi gel nije opasan po zdravlje, bez mirisa je i bezbedan.
– Ima snažnu i ujednačenu vatru
– Ekonomičan je

© Copyright 2018 / Etanol Lab